eur:
392.66
usd:
367.6
bux:
66277.92
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Tarlós István megszólalt: ezt gondolja a kormányról

Sikeres a kormány és a főváros együttműködése Tarlós István szerint.

A főpolgármester szerint a jelenlegi kormány és a jelenlegi budapesti városvezetők hét év alatt többet produkált, mint az előző kormányok és városvezetők több mint kétszer annyi idő alatt.

Tarlós István a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában példaként említette a 3-as metró felújítását - amely már megkezdődött - és a vizes világbajnokság sikeres nyári megrendezését.

Kiemelte: Budapest évről évre óriási lépésekkel halad előre az élhető városok sorában.

"Budapestnek kicsit több autonómiát, stabilabb finanszírozást képzelek el, de amit elértünk, az mindenképpen tiszteletre méltó, és azt is bizonyítja, hogy a negatív kommunikációs próbálkozások ellenére nem volt eredménytelen eddig sem a kormány és a városvezetés együttműködése" - fogalmazott Tarlós István.

Címlapról ajánljuk

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Jön a Portfolio következő lakossági befektetési eseménye, a Portfolio Investment Day 2024. Május 16-án várjuk azokat, akik a legtöbbet szeretnék kihozni megtakarításaikból! Előadóink cégvezetők, pénzügyi vezetők, portfóliómenedzserek, elemzők és profi befektetők, akiktől releváns befektetési ötleteket szerezhetnek a jelenlévők. A konferencián kiemelten foglalkozunk a kriptoeszközökkel, előadóinkkal arra keressük majd a választ, hogy az elmúlt hónapok ralija után mibe érdemes még befektetni, melyik coinban van a legnagyobb fantázia. Az eseményen előadást tart egy olyan trader, aki már hat éve kizárólag kriptoeszközök kereskedéséből él.  Az eseményre itt lehet regisztrálni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×