Újra sokkolnak a kísérteties égi hangok - magyarországi videók

InfoRádió
2017. szeptember 26. 15:10
Ismét felzendültek a hátborzongató hangok, amik egykor Nyíregyházára, Debrecenre és Miskolcra is a frászt hozták.

Debrecenben, Miskolcon és Nyíregyházán is, de igazából az egész világon felvették már ezeket a borzalmas, titokzatos zajokat 2012, 2013 és 2014 körül. Most Szlovákiában csendült fel a pokolbéli kórus - írja a boon.hu.

Alighanem ez modern korunk egyik legtitokzatosabb jelensége: évente egyre több beszámoló szól ilyen beazonosíthatatlan helyről érkező hangorkánokról.

Miskolc:

A 2013-ban készült nyíregyházi videó készítője elég hátborzongató kommentárral látta el a felvételt:

Nyíregyházán, 2013. 01. 11. Kb. 22 óra 10 perctől 22 óra 40 percig eddig sosem hallott, ismeretlen eredetű, rendkívül hangos, félelmetes hangok hallatszottak a téli éjszakában, az ég irányából. A hangok maximumra fokozódtak, olyanok voltak mint egy gázkitörés hangjai, néhol eltorzult emberi beszédet is ki lehetett venni, majd lassan elhalkultak.

Hogy mi állhat a különös jelenség hátterében, arról megoszlanak a vélemények. Van, aki szerint az UFO-k állnak a háttérben, mások természetes magyarázattal álltak elő, például hogy a kéregmozgás hangját lehet néha hallani, más kutatók a sarki fénnyel hozzák összefüggésbe a dolgot, és inkább elektromágneses jelenségnek gondolják.