eur:
392.81
usd:
366.15
bux:
66822.17
2024. április 25. csütörtök Márk
Vigyázat, új eszközt vet be a magyar rendőrség - videó

Vigyázat, új eszközt vet be a magyar rendőrség - videó

Első bevetésükön egy vélhetően kábítószer hatása alatt balesetet okozó autóst fogtak el a veszprémi motoros járőrök, akik 16 év után kaptak ismét saját járműveket - írja a police.hu.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság motoros flottája két új motorkerékpárral bővült a közelmúltban, a BMW 1200 RT típusú járműveket a megyei közlekedésrendészeti osztály járőrei használják. A két új jármű érkezésével lehetővé vált, hogy a Veszprémi Rendőrkapitányság 16 év után újra saját járművel láthasson el motorkerékpáros szolgálatot. A megye területén így összesen 12 különböző, BMW, Yamaha és Harley-Davidson motorkerékpárral járőröznek a rendőrök.

Megjelenésük kora tavasztól késő őszig várható forgalomirányításnál, baleseti helyszínek, rendezvények, felvonulások biztosításánál, valamint jelenlétük nélkülözhetetlen a motorkerékpáros szabályszegések visszaszorításánál is.

Vigyázat, új eszközt vet be a magyar rendőrség - videó

A járőrök első közös motorkerékpáros szolgálatukon egy közlekedési baleset helyszínénél intézkedtek: a 8-as főúton, Veszprém határában egy férfi Mercedesével nekiütközött az előtte megálló Suzuki bal hátsó részének. Személyi sérülés nem történt, de a Mercedes vezetőjével szemben kábítószer-fogyasztás gyanúja merült fel, ezért őt a rendőrök előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, és ellene bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt eljárás indult.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×