eur:
394.23
usd:
370.35
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Ilyennek látták a felcsúti kisvasutat az uniós ellenőrök

Ilyennek látták a felcsúti kisvasutat az uniós ellenőrök

Megtekintette a felcsúti kisvasutat és az V. kerületi fejlesztést az Európai Parlament delegációja.

Látjuk, hogy működik – mondta a felcsúti kisvasútról Inge Grässle, aki az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrzési Bizottsága tényfeltáró bizottságának vezetőjeként érkezett Magyarországra. A német EP-képviselő szerdán ad bővebb tájékoztatást. Az Alcsútdobozi Arborétumtól a Puskás Akadémia stadionjáig közlekedő kisvasút 600 millió forintos uniós támogatással valósult meg, ezért ellenőrizték a testület tagjai.

A hvg.hu beszámolója szerint a néppárti politikus azt mondta, hogy a testület munkája véget ért a faluban, a Pancho Aréna ugyanis magyar pénzből készült, ahhoz nekik nincs közük.

Grässle elmondta, hogy a Város szíve projekt megvalósulását is megtekintették. Ez az V. kerület fejlesztése, amelyhez uniós forrásokat is igénybe vettel. Az EP-képviselő közölte, hogy a projekt egyes elemeit még ellenőrizni kell, de az látszik, hogy nagyot emelt a környék életminőségén.

Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP EP-képviselője a 24.hu-nak azt mondta, reméli, hogy nem a politikai hiszti érdekli az ellenőrzési bizottsági tagokat, mert magával a beruházással mindenki mindent rendben talált.

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×