eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Volkswagen-találkozó a Hungaroringen

Volkswagen-találkozó a Hungaroringen

Idén szeptember 23-án rendezi meg a Volkswagen hatodik márkatalálkozóját a Hungaroringen. A márka rajongói számára kötelező, az autózás szerelmesei részére pedig ajánlott eseményen szórakoztató programokkal várják az egész családot.

A különböző típusok idén is külön szekcióban kapnak helyet. A Passat, a Scirocco és Corrado, a Jetta, a Bora és Vento, valamint a Polo tulajdonosai egy-egy csokorban parkolnak, különböző helyszíneken. A Transporterek és Bogarak az összes többi léghűtéses és haszonjármű modellel a Hippifaluban gyülekeznek, ahol ismét kint alhatnak a vállalkozó kedvűek. A nagyszínpad előtti Paddock rész pedig továbbra is kizárólag a Golf-generációkról szól, itt az autós szakemberekből álló zsűri által kiválasztott 300 modell sorakozik majd.

Volkswagen-találkozó a Hungaroringen

A korábban megszokott programok mellett több újdonsággal készülnek a szervezők, és ezúttal is garantált, hogy sok ezer oldtimer, youngtimer és tuning Volkswagen lepi el a mogyoródi versenypályát, mellettük pedig számos gyári különlegesség is látható lesz a nap során. Új programmal jön a Volkswagen Driving Experience csapata, és a nap során többször látványos műsorral szórakoztatja a közönséget. Napközben számtalan gyermek- és női programmal készülnek a szervezők, késő délután pedig koncert zárja a szombatot. Ezt követően pedig ismét lesz autóátadás, a legszerencsésebb résztvevő ugyanis a Das WeltAuto jóvoltából egy VI-os Golffal mehet haza.

Volkswagen-találkozó a Hungaroringen

A rendezvényről bővebb információ a www.volkswagen-talalkozo.hu honlapon és a rendezvény Facebook-oldalán olvasható.

Volkswagen-találkozó a Hungaroringen

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×