eur:
393.8
usd:
367.74
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Kiadták a figyelmeztetést, durván változik az időjárás

Kiadták a figyelmeztetést, durván változik az időjárás

Győr-Moson-Sopronra és Komárom-Esztergomra másodfokú, több más megyére pedig elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökre. Zivatarok is jönnek.

A hidegfront csütörtökön a késő délutáni, kora esti órákban éri el az északnyugati területeinket, de előtte, napközben a Nyugat-Dunántúlon a délnyugati, majd az északnyugati területeken

az északnyugatira forduló szelet viharos lökések kísérhetik.

Figyelmeztetés

A narancssárgával jelzett megyékben a várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 90 kilométer/óra sebességet, itt másodfokú figyelmeztetés van érvényben csütörtökre. Az elsőfokú figyelmeztetést azokra a megyékre adták ki, ahol 70 km/h-nál erősebb széllökések várhatók.

Kiadták a figyelmeztetést, durván változik az időjárás

Részletes előrejelzés

Csütörtökön a délnyugati szél már a délelőtti órákban erős lesz, az Alpokalja és a Kisalföld vidékein már ekkor is előfordulhatnak viharos közeli lökések (~55-65 km/h). A déli óráktól főként a Dunántúlon egyre több helyen viharossá fokozódik a szél (60-75 km/h).

Az esti órákban északnyugatira fordul az áramlás, ekkor az országban többfelé (nagyjából a Tisza vonaláig) viharos (70-75 km/h) lökésekre számíthatunk. Az északnyugati megyékben erősen viharos (akár >90 km/h) szél is kialakulhat.

Csütörtök este a Dunántúl északi és nyugati részein a záporok mellett akár egy-egy zivatar is kialakulhat.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×