eur:
394.33
usd:
371.42
bux:
0
2024. április 16. kedd Csongor
Váratlan hír: kiengedték a kórházból a várpalotai hintabaleset súlyos sérültjét

Váratlan hír: kiengedték a kórházból a várpalotai hintabaleset súlyos sérültjét

Már a hétvégét is otthonában tölthette a 15 éves fiatal, aki súlyos sérülést szenvedett a várpalotai hintabalesetnél.

A fiúnak eltörött a lábszárcsontja, amikor meghibásodott szeptember 2-án, működés közben egy forgó kalapácshinta egy várpalotai rendezvényen. Dávid Gyula, a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház főigazgatója a veol.hu oldalnak elmondta, összesen öten sérültek meg Várpalotán, közülük egy embert a helyszínen elláttak, négyen kerültek a veszprémi egészségügyi intézménybe.

Egy életveszélyes sérültet az elsődleges ellátás után a győri kórház idegsebészetére vittek, mert ilyen ellátás Veszprémben nem működik, és a 18 éves fiúnak erre volt szüksége. Róla épp ma derült ki, hogy levették a lélegeztetőgépről, de az állapota továbbra is válságos, és vélhetően maradandó sérüléseket szenvedett.

Két könnyebb sérültet ambuláns ellátás után még a baleset napján hazaengedtek a veszprémi kórházból, a napokban pedig a súlyos sérült is távozhatott.

Címlapról ajánljuk
Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Recep Tayyip Erdogannak ez lehet az utolsó ciklusa államfőként, hiszen a török alkotmány szerint nem indulhat több alkalommal a pozícióért. 2028-tól valóban új elnöke lesz Törökországnak? Erről, valamint a március 31-i önkormányzati választások jelentőségéről is beszélt Egeresi Zoltán Törökország-kutató, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×