eur:
393.29
usd:
367.95
bux:
65896.84
2024. április 24. szerda György
Lecsaptak a rendőrök a bulinegyedben

Lecsaptak a rendőrök a bulinegyedben

Állandó a rendőri jelenlét a fővárosi bulinegyedekben. Az első hétvégén összesen 15 embert állítottak el.

A nyár végén jelentősen megnő a bulinegyedben szórakozó fiatalok száma, emiatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság a hétvégén ellenőrzést kezdett Budapest V., VI. és VII. kerületében, a Szent István körút, a Teréz körút és a Rákóczi út által behatárolt területen.

Budapest rendőrfőkapitánya által elrendelt állandó és megerősített jelenlét célja a közterületen elkövetett erőszakos jellegű bűncselekmények, a lopások, valamint a gépjárművel kapcsolatos bűncselekmények megelőzése, emellett a kábítószerrel és a prostitúcióval kapcsolatos bűncselekmények felderítése, az elkövetők beazonosítása, valamint elfogása, a jogsértések megelőzése.

A rendőrök az akcióban az elmúlt hétvégén 12 személyt bűncselekmény – köztük kettőt körözés – miatt, míg három embert személyt szabálysértés miatt fogtak el és állítottak elő. További 13 esetben szabálysértési feljelentést tettek és 20 alkalommal helyszíni bírságot szabtak ki – közölte az InfoRádióval Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×