Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Kulcsember szeretne távozni az Orbán-kormányból

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a Magyar Nemzetnek adott videointerjúban úgy nyilatkozott, hogy a jövő évi választások után, ha rajta múlik, inkább csak a választókerületéért szeretne dolgozni.

"Orbán Viktorral négy évre és konkrét feladatokra állapodtam meg 2014-ben. A négy év lassan letelik, a feladatokat elvégeztem, a folytatásról még nem beszéltünk, hiszen a választások előttünk állnak.

Szívem szerint, ha csak rajtam áll, akkor a választókerületemet választom"

- mondta Lázár János a Magyar Nemzetnek, és hozzátette, az ottani közösségeknek szükségük van arra, hogy segítsen nekik, és ő segíteni szeretne, többet, mint amennyit eddig.

A miniszter szerint még több munkára van szükség ahhoz, hogy a választókerületében - Hódmezővásárhelyen és környékén - élő százezer emberek még több segítséget kapjon, és úgy látja,

nagyon nehéz egy fenékkel két lovat megülni,

ráadásul ráadásul a politikában a rotáció, a vérfrissítés és a dinamizálás híve.

"Ha a választópolgárok úgy döntenek, hogy a Fidesznek kell az országot kormányoznia, akkor majd kiderül, hogy szükség lesz-e rám. Ha a dolgok jól mennek, akkor talán majd kapok lehetőséget arra, hogy a választókerületemben dolgozzak, ezt kérem miniszterelnök úrtól 2010 óta, hogy tegye lehetővé, de eddig elmaradt. 

A tervem valóban az, hogy az eddigieknél sokkal többet szeretnék itthon lenni és dolgozni,

úgy látom, hogy az ország ügyei mennének nélkülem is" - mondta Lázár János.