eur:
392.54
usd:
367.36
bux:
66193.76
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Hazai megcsalási statisztika - vannak változások

Hazai megcsalási statisztika - vannak változások

Negyvenhez közel lép félre a másik partnert kereső magyarok fele - derült ki az egyik partnerkereső oldal kutatásából.

Negyven éves kor körül csalják meg leginkább állandó partnerüket a magyarok - derült ki a viszony.hu kutatásából. Korábban a budapestieknél tapasztaltak leggyakrabban félrelépést, de az idei adatokban valamivel kevesebb fővárosi szerepel, többen válaszoltak viszont így vidékről - például Tolna és Bács-Kiskun megyéből - mondta el az InfoRádiónak Győrfi András, a portál alapítója. Hozzátette: a férfiak körében nagyobb arányban történik félrelépés.

A budapestiek negyede nyilatkozott úgy, hogy semmilyen körülmények között sem lépne félre, ugyanez a hűség-arány vidéken ötven százalék.

Kiderült az is, miért regisztáltak az emberek partnerkereső portálra: bő 60 százalék állandó szexpartnert keres, 40-45 százalék csak flörtölni szeretne. Harminc százalék kíváncsiságból regisztrál és 20-29 százalék mindössze társaságra vágyik. Csak 27 százalék fordul a portálhoz komoly kapcsolat keresésének céljával.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×