eur:
394.04
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Újabb fordulat a 3-as metró felújított szerelvényeivel kapcsolatban

Újabb fordulat a 3-as metró felújított szerelvényeivel kapcsolatban

A budapesti 25 tagú szakembergárda élére új ember került. Később még tovább bővül a csapat.

A Transmasholding a Metrovagonmassal közösen új vezető kinevezéséről döntött a budapesti metróhálózat vagonjainak felújítási projektjének élére.

Denisz Silo korábban a Transmasholding (a Metrovagonmas tulajdonosa) könnyű- és városi szállító vasúti jármű osztályának vezetője volt - közölte a Metrovagonmas. A szakember elsőszámú munkahelye Budapesten lesz.

Silo a Budapesti metróhálózat vagonfelújítási projektjének sikeres kivitelezéséért lesz felelős,

beleértve a gördülőállomány biztonságát, a problémamentes működést, a menetrend tartását, a karbantartási munkák teljesítését, a szállítási idők betartását, illetve a szerelvény üzembe helyezését.

"A Budapesten dolgozó csoport 25 magasan képzett szakemberből áll, akik gazdag tapasztalattal rendelkeznek a modern szériájú vonatok üzembehelyezésében az oroszországi metróhálózatokban. Ezen felül, a munkatársak száma is fokozatosan emelkedni fog az üzembe helyezett egységek számával - közölte Silo".

Közölték továbbá, hogy:

  • A BKV munkatársaival közösen minden nap ellenőrzik minden szerelvény főbb rendszereit, beleértve a fékeket, ajtókat, a meghajtást és sok más egyebet. A tesztelés mind normál, mind vészüzemmódban zajlik.
  • Jönnek a további felújított szerelvények, minden hónapban legalább 2 fog a vonalra kerülni.
  • A vonalra kerülés előtt, vizsgálatokon és beállításokon fog átesni, amelyek kivitelezésének kötelezettsége az orosz szakértőket fogja terhelni.

Jelenleg Budapesten 13 db felújított metrószerelvény található, közülük 7 darab (6 vagonból álló szerelvény) rendelkezik üzemeltetési engedéllyel.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×