eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Leálltak a villamosok Budán

Nem közlekedett a 41-es villamos a Komjádi Béla utca és a Rudas Gyógyfürdő között, illetve a 4-es, 6-os villamos a Széll Kálmán tér és Jászai Mari tér között. A 17-es villamos kimaradó szakaszán a BKK a 4-6-os villamospótló autóbusz használatát javasolja.

Nem közlekedett délelőtt a 41-es villamos a Komjádi Béla utca és a Rudas Gyógyfürdő között. 

A 17-es villamos kimaradó szakaszán a 4-6-os villamospótló autóbusszal utazhatnak az utasok, illetve a Döbrentei tér és Komjádi Béla utca között a meghosszabbított útvonalon közlekedő 109-es autóbusszal.

A 41-es villamos egyébként augusztus 5-ig a Margit híd, budai hídfő és a Rudas Gyógyfürdő között terelve, a Margit körúton és a Krisztina körúton át közlekedik, ideiglenesen az 56A jelzésű villamos megállóiban áll meg. 

Nem közlekedett délelőtt a 4-es, 6-os villamos sem a Széll Kálmán tér és a Jászai Mari tér között, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal lehet utazni. 

A Széll Kálmán tér és Margit híd, budai hídfő között a 4-es, 6-os pótlóbusszal utazhatnak az utasok. 

A BKK tájékoztatása szerint a 41-es villamos közlekedését érintő zavar 11 óra után 7 perccel véget ért, de megnövekedett követési idő még előfordulhat. 

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×