eur:
395.67
usd:
371.93
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Friss hírek a meglőtt magyar nőről

Friss hírek a meglőtt magyar nőről

Két magyarra rálőttek csütörtökön a Barcelona közelében található Vilanova i la Geltrú spanyol tengerparti település egyik bárjában.

A barcelonai lövöldözésben megsérült magyar állampolgár már nincs közvetlen életveszélyben, és mellette van a családja - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) péntek délután.

Egy magyar férfi életét vesztette, egy magyar nő pedig súlyosan megsebesült abban a lövöldözésben, amely csütörtökön tört ki a Barcelona közelében található Vilanova i la Geltrú spanyol tengerparti település egyik bárjában. A La Vanguardia című újság pénteken azt írta: a támadó elmenekült, a hatóságok nagy erőkkel keresik. A helyi hatóságok egyelőre részleteket nem közöltek a lövöldözésről, de kezdettől fogva hangsúlyozzák, hogy nem terrorakcióról van szó. A sajtó szerint személyes ügy állhat a támadás hátterében.

A KKM is megerősítette, hogy a lövöldözés halálos áldozata egy magyar állampolgár.

Azt írták: a barcelonai konzul is a helyszínen tartózkodik, a barcelonai főkonzulátus munkatársai pedig folyamatosan tartják a kapcsolatot a hatóságokkal, valamint minden hozzátartozóval. A barcelonai főkonzulátus munkatársai a fejleményekről azonnal tájékoztatják a KKM-et, amely folyamatosan tájékoztatja a sajtót is.

A KKM információi szerint a rendőrség különleges egysége nyomoz az ügyben.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×