eur:
393.98
usd:
364.69
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Razziázik a rendőrség

Háromnapos, országos közlekedésbiztonsági akciót indít ma az ittas és a bódult állapotban vezetők kiszűrésére a rendőrség.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) internetes oldalán azt közölte: az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata - TISPOL - éves ellenőrzési terve alapján a rendőrség Magyarország egész területén fokozottan ellenőrzi a gépjárműveket péntek és vasárnap között.

Az akció része az európai szintű, összehangolt közúti ellenőrzésnek. A háromnapos kampány célja az ittas vagy bódult állapotban lévő járművezetők kiszűrése.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×