eur:
393.27
usd:
368.05
bux:
65879.16
2024. április 24. szerda György
Hajszárító és laptop nélkül nincs nyaralás

Hajszárító és laptop nélkül nincs nyaralás

Kamera, hajszárító és laptop nélkül nem megyünk nyaralni, a mobiltelefont pedig leggyakrabban fényképezésre, zenehallgatásra vagy navigációra használjuk – derül ki egy friss felmérés eredményeiből. A nyaralók 41%-a még a medencéhez is magával viszi a telefonját, de nyaralás alatt csak minden harmadik ember nézi meg az otthoni híreket.

Kedvenc elektronikai készülékeink nélkül már nem nagyon utazunk, és szállásfoglaláskor a többségnek az is fontos feltétel, hogy legyen Wi-Fi a hotelben.

A felmérés eredményei szerint a nők kütyüfüggőbbek, mint a férfiak: közel kétszer annyi nő visz magával nyaraláskor tabletet, bluetooth hangszórót, gyorstöltőt vagy egyéb szórakoztató elektronikai eszközöket, mint férfi, és a nők majdnem fele nem hagyja otthon a laptopot vagy a hajsütőt sem, ha vakációzni indul.

Hajszárító és laptop nélkül nincs nyaralás

A nők kétharmada hajszárítóval, a férfiak kétharmada fényképezőgéppel nyaral, de az urak többsége nem ragaszkodik a műszaki cikkekhez a nyaralás alatt.

A magyarok kedvenc útitársa így hát összességében a kamera és a laptop, de sokan a hajszárítót és az úti vasalót is preferálják

– derül ki a felmérés eredményeiből.

Az eredmények szerint nem tűnik igaznak az az elmélet, hogy mióta van okostelefonunk, nem viszünk külön fényképezőgépet vagy kamerát a nyaralásra: ezzel a válaszadóknak csupán a harmada ért egyet.

Minden második megkérdezett nő és 10-ből 4 férfi még a medencéhez is magával viszi a telefonját, ha nyaral.

A szállás lefoglalásakor a Wi-Fi is a nőknek a fontosabb: a nők 86 %-a szerint elengedhetetlen az internetkapcsolat a nyaralás alatt, majdnem minden második férfi azonban vígan meglenne internet nélkül is a vakációja idején - derül ki az Euronics Műszaki Áruházlánc friss felmérésének eredményeiből.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×