Figyelmeztet a rendőrség, itt lehet gond az utakon

InfoRádió
2017. június 2. 12:45
A rendőrség közzétette, hogy péntektől hétfőig milyen, a közúti közlekedést befolyásoló körülményekkel találkozhatnak az utakon közlekedők.

A háromnapos ünnepi hétvégére készül a rendőrség is, nagy forgalomra számít az autópályákon és a határátkelőkön is, ezért előrejelzést adott ki. 

Forgalmi korlátozás lesz az M0-s autóúton az M1-es csomópontnál, ahol átépítés zajlik, egy másik szakaszon pedig a belső sávot zárták le. Az M1-esen szűkített sávok és jelentős sebességkorlátozás lesz az M0-s csomópontnál. Szintén az M1-esen a 156-160. kilométernél szombatig ellenőrző állomás építése miatt sávelhúzás és sebességkorlátozás lesz mindkét irányban

A többi gyorsforgalmi úton hétvégi munkálatokat nem terveznek. 

A kamionstop szombaton 22 órától hétfőn 22 óráig tart.

A horvát és a görög tengerparton a nyári üdülési előszezon megkezdése Magyarország schengeni külső határain, főként a szerb és a horvát, kisebb mértékben a román viszonylatban a kilépő irányban, elsősorban a buszok forgalmában idézhet elő várakozást a közúti határátkelőhelyeken.

Pénteken és szombaton a kilépő, hétfőn a belépő forgalom emelkedhet meg, egyes határátkelőkön akár 60 perces is elérhet majd a várakozási idő. Részletes információk a police.hu oldalon