eur:
394.56
usd:
370.4
bux:
65493.21
2024. április 19. péntek Emma

Az M3-ason és az M5-ösön is tréler borult

Felborult egy három gépkocsit szállító tréler szerda hajnalban az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, a 204-es kilométernél - közölte a katasztrófavédelem a honlapján.

Felborult egy három gépkocsit szállító tréler szerda hajnalban az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, a 204-es kilométernél - közölte a katasztrófavédelem a honlapján. Az elsődleges információk szerint a balesetben senki sem sérült meg. A tájékoztatás szerint a műszaki mentés idejére a sztráda érintett szakaszának az országhatár felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták.

Az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, a 93-as kilométernél is útzár van érvényben, mert felborult egy két gépkocsit szállító tréler - közölte a katasztrófavédelem a honlapján. A balesetben az elsődleges információink szerint senki nem sérült meg. A műszaki mentés idejére az autópálya érintett szakaszának országhatár felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták. A police.hu portálon olvasható tájékoztatás szerint Szeged irányában a rendőrök Kecskemét dél csomópontnál leterelik az autópálya forgalmát, az autósok  Kiskunfélegyháza észak csomópontnál tudnak visszatérni a sztrádára.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×