eur:
394.33
usd:
370.53
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

NATO-beszállító lehet a magyar cég

Idén is megújítja minőségbiztosítási rendszerét a száz százalékban magyar tulajdonú vállalat, a Jánosik és Társai Kft. Nemrég fejeződött be a cég AQAP 2120 katonai normatíva szerinti, katonai minőségirányítási rendszer auditja is, ami a NATO beszállítói minősítés feltétele.

A Jánosik és Társai Kft. tavalyi árbevétele meghaladta a 10 milliárd forintot. Az idén is több mint 10 milliárdnyi bevételt terveznek - mondta el Jánosik Lajos cégtulajdonos.

Hozzátette, hogy a vállalat idén is megújítja minőségbiztosítási rendszerét.

A több lábon álló, a takarítási szolgáltatásokban piacvezető kft.-nél a teljes körű belső átvilágítást követően erre szakosodott külső cégek auditorai május első felében végeztek az auditálásokkal.

Megújították az ISO szabványok szerinti minőség és környezetirányítási rendszerüket, valamint az MSZ munkabiztonsági , az ISO információ biztonsági és ISO energiairányítási rendszerük auditja is megtörtént.

Nemrég fejeződött be az AQAP 2120 katonai normatíva szerinti, katonai minőségirányítási rendszer auditja is. Ez utóbbi az egyik legszigorúbb tanúsítvány. Ennek megléte feltétel a NATO beszállítói minősítéshez, a részvételhez a katonai pályázatokon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×