eur:
393.63
usd:
364.56
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Folytatódik a plakátháború: most a kormány lép

Folytatódik a plakátháború: most a kormány lép

Az ország közterületein egy hónapon belül megjelenhetnek a plakátok, amelyek egy „bábjátékban” ábrázolják Simicska Lajost, illetve Vona Gábort, a Jobbik elnökét - tudta meg a Magyar Idők.

A Fidesz nem húzza az időt, hamarosan kikerülnek a Jobbik plakátkampá­nyára válasznak szánt plakátok országszerte – közölte a Magyar Idők érdeklődésére Németh Szilárd, a nagyobbik kormánypárt alelnöke. Mint ismert, a napokban kerültek ki az utcára a Jobbik plakátjai, amelyekkel az ellenzéki párt célja, hogy bemutassa, miért alacsonyak a bérek, miért nem jut pénz nyugdíjemelésre, oktatásra, egészségügyre Magyarországon. Plakátjaikon párban látható Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc, valamint Habony Árpád és Rogán Antal.

"Tavaly októberben azt üzenték a magyar emberek, hogy védjük meg az országot. Ennek részeként indítjuk most el kampányunkat a két milliárdos akciójára adott válaszként" – mondta Németh Szilárd.

Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője kedden még azt jelezte: vizsgálják, hogy milyen jogi lépéseket tudnak tenni rágalmazás miatt a Jobbik akciója kapcsán, mivel a párt hazugságokat terjeszt. Ennek kapcsán Németh Szilárd most azt közölte: bár lehetne jogi lépéseket tenni, ezt nem teszik meg.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×