eur:
394.55
usd:
369.9
bux:
65248.03
2024. április 19. péntek Emma
Megváltoztatták a március 15-re szóló előrejelzést

Megváltoztatták a március 15-re szóló előrejelzést

A következő napokban erősödik a nappali felmelegedés, szerdán, március 15-én kicsit eshet az eső - mondta az InfoRádióban az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa. Jenki Szilvia hozzátette, a hétvégén ismét hidegfrontra kell számítani.

Kedden a több-kevesebb napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, helyenként kisebb záporeső előfordulhat, de a mennyisége nem lesz számottevő - jelezte az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa. Jenki Szilvia hozzátette, az északi, észak-nyugati szél többfelé megélénkül, a hőmérséklet két-három fokkal meghaladja az ilyenkor szokásosat, a kora délutáni órákban 11-12 fok közé melegszik a levegő.

Változékonyabbá válik

A következő napokban egy-két fokkal erősödik a nappali felmelegedés, 12-13 fok lesz a jellemző kora délutáni hőmérséklet, de kicsit változékony lesz az időjárás.

A korábbi hírekkel ellentétben a március 15-i ünnepre a Meteorológiai Szolgálat nem ígér felhőtlen napos időt.

„Szerdán észak felől egy nedves léghullám éri el a Kárpát-medencét, számottevő csapadékot nem okoz, de az InfoRádió vételi körzetében is előfordulhat kisebb záporeső.”

Hétvégén megint eshet

A hétvégén egy nedvesebb légtartalmú hidegfront érkezik, erősen megnövekszik a felhőzet és többfelé számítani kell záporesőre, elsősorban szombat délelőtt és vasárnap délután. Estétől észak felől szakadozik majd fel a felhőzet.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×