Még holnapig lehet jelentkezni a szeptemberi képzésekre

InfoRádió
2017. február 14. 07:31
Szerda éjfélig van lehetőség jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. A felvételizőknek eddig kell véglegesíteniük a jelentkezésüket az E-felvételi rendszerében.

Az új, illetve a korszerűsített tartalmú szakokról, illetve a duális képzésről is részletesen lehet olvasni a www.felvi.hu honlapon.

A jelentkezéseket kizárólag a portálon elérhető E-felvételi rendszerén keresztül lehet benyújtani, legkésőbb 2017. február 15-én éjfélig. Eddig a határidőig kell elvégezniük a felvételizőknek a személyes és kötelező adataik rögzítését, a kiválasztott szakok megjelölését és a szükséges, már rendelkezésre álló dokumentumok feltöltését. Szintén legkésőbb eddig kell befizetniük a kiegészítő díjat – átutalással vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával – azoknak, akik a díjmentesen megjelölhető 3 jelentkezési helynél többet (maximum 6-ot) jelöltek meg.

Ezt követően, február 20-ig kell hitelesíteniük jelentkezésüket az Ügyfélkapun keresztül vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával (cím: Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190).