eur:
395
usd:
370.83
bux:
65362.97
2024. április 19. péntek Emma

Gyűjtést indít a busztragédia után az Ökumenikus Segélyszervezet

Országos gyűjtést indít a buszbaleset sérültjei és az áldozatok hozzátartozói javára az Ökumenikus Segélyszervezet.

A segélyszervezet közleménye szerint az egész országot sokkoló tragédia utáni gyászban lehetőséget szeretnének biztosítani mindenkinek, hogy szolidaritását fejezze ki a Verona közelében történt buszbalesetben érintett családokkal.

Ezért indítják el pénzadományok gyűjtését, a beérkező pénzt teljes egészében az érintett családoknak juttatják el.

"Egy ilyen tragédia esetén az ember a gyász és a tehetetlenség érzésével szembesül. Az együttérzés és az imák mellett talán a legtöbb, amit tehetünk, hogy támogatjuk a tragédiát szenvedett családokat, akik családfenntartót, gyermeket vesztettek el, vagy sérülésük miatt hosszabb kezelésre szorulnak" - idézte a közlemény Lehel Lászlót, a szervezet elnök-igazgatóját.

A gyűjtéshez a Segélyszervezet honlapján, a www.segelyszervezet.hu oldalon és az ott megtalálható számlaszámon lehet adakozni.

Péntek éjjel az olaszországi Verona közelében balesetet szenvedett egy magyar fiatalokat szállító busz, tizenhatan meghaltak, több mint húszan megsérültek. A buszon a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulói, volt diákok, tanárok és egyikük családja utazott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Péntekre virradóra megtörtént Izrael válaszcsapása Irán ellen, ennek hatására komoly esést láthattunk az Ázsiai piacokon, és kilőttek a nemesfémek, valamint az olaj is. Ezt követően az európai és amerikai tőzsdéken ugyan a kezdeti aggodalmakat követően nagyobb esés volt várható, a nyitásra azonban jelentősen javult a hangulat. Alapvetően az egész héten rossz hangulat uralkodik a világ tőzsdéin, az izraeli válaszcsapást már beárazták egy bizonyos mértékig a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×