eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Karácsonyi szentmisék, istentiszteletek

Karácsony alkalmából a katolikus, a református és az evangélikus egyház magyarországi vezetői egyaránt tartanak ünnepi szentmisét, istentiszteletet.

Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek szombaton a budapesti Szent István-bazilikában mutatja be az éjféli szentmisét. Vasárnap délelőtt 10 óra 30 perckor az esztergomi bazilikában celebrál ünnepi szentmisét, hétfő délelőtt pedig a hallássérültek szentmiséjét tartja a budapesti piarista Kalazanci Szent József kápolnában.

Bogárdi Szabó István, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke, a Dunamelléki Református Egyházkerület püspöke vasárnap reggel 8 és délelőtt 10 órakor úrvacsorával egybekötött istentiszteleten hirdet igét Budapesten, a Budahegyvidéki Református Templomban.

Gáncs Péter, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke karácsony első napján délelőtt 11-kor tart úrvacsorás istentiszteletet a fővárosi Deák téri evangélikus templomban.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×