eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Házkutatás a közérzetjavító központban

Újabb nyugdíjas ügyfelek helyett a rendőrök jelentek meg a szegedi közérzetjavító központban és annak boltjában. A Délmagyar cikke szerint több százezer forintos gépek vásárlására vették rá az idős embereket.

A rendőrség figyelmét is felkeltették a lapban megjelent cikkek a szegedi közérzetjavító központról – csütörtökön civil ruhás nyomozók jelentek meg a Csongrádi sugárúti vállalkozásnál. Egy nyilatkozó szerint a cég 3D-s szívvizsgálatra hívta az 50 éven felülieket, ott azonban használható diagnózis helyett drága elektromos berendezések megvásárlására veszik rá őket.

A Délmagyar olvasói arról is beszámoltak, hogy még a bankba vagy otthonukba is elkísérik a gyanútlan időseket, hogy pénzt vegyenek fel, majd egy másik helyen üzemeltetett boltjukban fizessék ki a termékeket.

További részletek a Délmagyar cikkében.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×