eur:
394.64
usd:
365.36
bux:
64831.02
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Deutsch Tamás pert nyert Juhász Péterrel szemben

Jogerősen pert nyert Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője Juhász Péterrel, az Együtt politikusával szemben

Juhász korábban azt állította, hogy Deutsch folyamatosan drogozik. Első fokon az Együtt politikusa pert nyert, ezt Deutsch megfellebbezte, a jogerős ítélet pedig végül a fideszes politikusnak adott igazat.

A bíróság szerint Juhász tanújának vallomása ellentmondásokkal volt tele. A tanú azt állította, hogy látta, amikor Deutsch 1991-ben a Nincs Pardon nevű budapesti szórakozóhelyen drogozik, csakhogy ekkor még nem volt ilyen nevű hely, az csak 1992 végén nyílt meg. A tanú egy billiárdról is beszélt, de a Nincs Pardonban sosem volt biliárdasztal - írta az Index.

Juhász azt állította, Deutsch folyamatosan drogozik, míg a tanú csak egyetlen alkalmat tudott igazolni, de az erre vonatkozó vallomása ellentmondó volt.

Juhásznak félmillió forint sérelemdíjat kell fizetnie Deutschnak azért, mert "megalapozatlanul híresztelte" a fideszes politikus drogozását, ezzel  megsértette jó hírnevét és emberi méltóságát.

"Veritas vincit. Ezt nyomtasd ki, Péter, ne az internetet" - írta az ítélet után Twitterén Deutsch Tamás.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Mi mozgatja ma a tőzsdéket?

Mi mozgatja ma a tőzsdéket?

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában vegyes, Amerikában pedig mínuszos nyitásra van kilátás. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma a magyar bérstatisztikákat is megismerjük a KSH jóvoltából, illetve demográfiai statisztikákat is közzétesz a hivatal. A szálláshelyek forgalmát is ismerteti a szervezet. Érkeznek az amerikai folyamatban levő lakáseladások, de ennél fontosabb, hogy az USA-ban az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 07:57
×
×
×
×