eur:
394.19
usd:
370.77
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Elárvereznek egy óriáspandát Magyarországon

Elárverezik a WWF Magyarország óriás plüsspandáját.

Kedden kezdődött az a nyilvános licit, melynek során a WWF Magyarország kabalájaként hírnevet szerzett óriási plüsspanda "keresi új munkahelyét". A legtöbbet kínáló iroda vagy magánszemély viheti haza a több éves reprezentációs tapasztalattal rendelkező, egy köbméternyi puhaságot. A befolyt összeg a 25 éves WWF Magyarország Alapítvány természetvédelmi munkáját segíti majd.

Az idén fennállásának 25. évét ünneplő WWF Magyarország kedden indította útjára azt a közösségi licitet, melynek során a szervezet egyik leghíresebb "munkatársa", az óriás plüsspanda keresi új pozícióját.

"Az elmúlt években rendületlenül kivette a részét a természetvédelmi munkából, elsősorban a rendezvényeken állt helyt, és segített a szemléletformálásban. A mozgalmas együtt töltött évek után, most egy békésebb, nyugalmasabb környezetre vágyik" - közölte a szervezet. A "kolléga" értékei között a minősített gyerekmágnes funkció, a teljes munkaidős szívmelengetés, illetve a több nyelven történő érzelmi kitörések professzionális befogadása is megjelenik.

"A WWF Magyarország helyszíni megjelenéseinek elmaradhatatlan szereplője volt az elmúlt években a hatalmas plüsspanda, amely végigkísérte az erdők védelmével, a vizek védelmével, az éghajlatváltozás elleni küzdelemmel és a környezeti neveléssel kapcsolatos munkánkat. Minden eseményünkre elsőként érkezett, kiváló munkabírással és végtelen türelemmel bánt a hozzá bújó, őt szeretgető gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt, arról nem is beszélve, hogy a WWF irodájában, a pandaházban is mindig ő maradt bent a legtovább" - foglalta össze a "kolléga" érdemeit Antal Alexa, a WWF Magyarország kommunikációs vezetője.

Hozzátette: "Várjuk mindazokat a vállalatokat és magánszemélyeket, akik úgy gondolják, hogy a 25 éves WWF Magyarország természetvédelmi munkájának támogatásáért cserébe elfogadják szervezetünk hatalmas és szerethető embléma állatát."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×