Művészek, sportolók támogatják a szülészeti adománygyűjtést

Infostart
2016. augusztus 17. 11:29
Orvosi berendezésekre gyűjt adományokat A korszerű szülészetért és nőgyógyászatért Alapítvány, amely a Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikát is támogatja. Egy hívás vagy SMS 250 forintos hozzájárulást jelent.

Népszerű sportolók, művészek: Fábián Juli, Mahó Andrea, Árpa Attila, Edvin Marton, Mohamed Fatima, Bebe, Tápai Szabina, Kucsera Gábor és Bárány Anna egy videoüzenetben álltak ki A korszerű szülészetért és nőgyógyászatért Alapítványért, amely már telefonos adományvonalon keresztül is várja a felajánlásokat. A 13600-as szám felhívása után a 15-ös mellék tárcsázásával 250 Forint kerül az alapítvány számlájára.

Jelenleg három altatógépre, hét szülőágyra, tíz CTG készülékre, újraélesztő asztalra, egy közepes teljesítményű ultrahang készülékre és laparoszkópos eszközök pótlására várják a felajánlásokat.

A szervezet rendszeresen támogatja a támogatja a Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika szakmai munkáját, ahol évente több mint 500 koraszülöttet segítenek a világra.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Művészek, sportolók a szülészeti adománygyűjtés támogatói
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást