Kisiklott egy motorvonat, több órát késhetnek a szolnoki vonatok

InfoRádió / MTI
2016. augusztus 14. 20:47
Kisiklott egy motorvonat az újszászi állomáson vasárnap este, a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon közlekedő vonatok menetideje akár több órával is megnőhet. A MÁV pótlóbuszokkal szállítja az utasokat, több szerelvény kerülőúton jár - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.

Peiper Károly tájékoztatása szerint a balesetben senki nem sérült meg, a baleset okát a Közlekedésbiztonsági Szervezet bevonásával vizsgálják.

A Budapest-Újszász-Szolnok, a Szolnok-Hatvan és a Szolnok-Újszász-Vámosgyörk vasútvonalakon jelentős késésekre, 30-60, esetenként akár 120 perccel hosszabb utazási időre kell számítani.

Az újszászi vonalon várhatóan 20 óráig, Szolnok és Hatvan, valamint Vámosgyörk között 20 óra után indulhat meg a vonatforgalom.

Szolnok-Hatvan vonalon Jászboldogháza-Jánoshida és Újszász, a Szolnok-Vámosgyörk vonalon Jászladány és Újszász, a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon pedig Tápiógyörgye és Újszász között közlekednek a vonatpótló buszok.

Emellett az Ister EuroNight, a Hortobágy EuroCity, a Traianus InterCity, valamint a 753-as, a 7501-es és 751-es számú gyorsvonatok kerülőúton, Cegléd felé közlekednek.