eur:
393.52
usd:
367.01
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Nyomozást indítottak a Magyar Posta Zrt.-nél és az FHB-nál

Cáfolta a Magyar Nemzeti Bank felügyeleti szóvivője, hogy a jegybank feljelentést tett a Magyar Posta vagy az FHB Jelzálogbank ügyében.

Binder István a távirati irodának azután beszélt erről, hogy a Magyar Posta Zrt. korábban azt közölte: a nyomozó-hatóságok úgy tájékoztatták a céget, hogy szerdán a Magyar Nemzeti Bank feljelentése alapján indítottak csalás gyanújával ismeretlen tettes ellen nyomozást, amelynek során a Magyar Postánál is eljártak.

Előzőleg az ORFK megerősítette a Magyar Nemzet online kiadásának értesülését, hogy szerdán a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai házkutatást tartottak az FHB-bankcsoportnál.

Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 műsorában megerősítette, hogy nyomozás indult az FHB bankcsoport ügyében.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×