eur:
394.28
usd:
365.03
bux:
65607.2
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Bakondi: van visszatartó ereje a műszaki határzárnak

Van visszatartó ereje a műszaki határzárnak, a röszkei és tompai tranzitzóna felől pedig nem fenyeget erőszakos betörés - mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán péntek este.

Arra a kérdésre, hogy a magyar hatóságok felkészültek-e az erőszakos betörési kísérletekre, Bakondi György elmondta: jelenleg mintegy kétszázan-háromszázan tartózkodnak a röszkei és a tompai tranzitzónánál, de nem csak fiatal férfiak. Ez nem elegendő ahhoz, hogy erőszakkal megtámadják a kerítést.

A főtanácsadó szerint indokolt volt Ásotthalom térségében tranzitzóna megnyitása.

Bakondi György beszélt arról is, hogy rendkívül nehéz a migránsok identitásának, utazási céljuknak, illetve menekülté nyilvánításuk körülményeinek tisztázása.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 négyzetméter alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar vármegyei székhely térségében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×