Péntektől ismét be lehet hajtani a Margitszigetre az Árpád hídról!

InfoRádió
2016. május 26. 19:22
A tervezettnél pár nappal korábban átadja a Budapesti Közlekedési Központ az Árpád-híd margitszigeti lehajtóját, így visszaáll a korábban megszokott forgalmi rend.

Az Árpád híd margitszigeti egyenes lehajtó hídjának felújítását tavaly szeptember végén kezdték meg. A hídon Buda irányából haladva azóta nem lehet lehajtani a Margitszigetre, így a területet csak Pest felől, a Népfürdő utcai lehajtónál visszafordulva, az északi lehajtón tudják megközelíteni.

A rekonstrukciót a Budapesti Közlekedési Központ a 2015. évi híd műtárgyi felújítási program keretében végzi. A BKK korábban azt írta, a felújítás befejező dátuma május 31-e. A közlekedésszervező cég most az InfoRádió megkeresésére, azt közölte, hogy a lehajtót a tervezettnél korábban, várhatóan már május 27-én átadják a közúti és gyalogosforgalomnak. Azt is írják, hogy a munkálatok augusztus második feléig tovább folytatódnak, kérdésre válaszolva közölték, ez már nem zavarja az autósokat, vagyis visszaáll a korábbi, a felújítás megkezdése előtti forgalmi rend az Árpád hídon.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Péntektől újra rendesen megközelíthető a Margitsziget az Árpád hídról!
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást