Kitör az Óbudai Nyár

InfoRádió
2016. május 25. 13:26
Június 4-én indul az Óbudai Nyár című rendezvénysorozat, amely augusztus 28-ig tart. A 3. kerület szervezésében neves előadók adnak ingyenes koncerteket a Fő téren.

Több mint száz programmal, szabadtéri koncertekkel, színházi előadásokkal, filmvetítésekkel, kiállításokkal és gyermekprogramokkal várja a közönséget az Óbudai Nyár kulturális rendezvénysorozati idei felvonása, amely június 4-én a Korok Napja elnevezésű eseménnyel indul.

Bús Balázs 3. kerületi polgármester a rendezvény sajtótájékoztatóján kiemelte, a legfontosabb cél a kerületi közösségépítés, a kulturális szolgáltatások színesítése.

Az augusztus 28-ig tartó eseménysorozat fő szervezője, az Óbudai Kulturális Központ ismert előadók sorát felvonultatva, színes programokkal várja a látogatókat. A kínálatnak a kerület szinte minden kulturális intézménye, a többi között az Óbudai Társaskör, az Óbudai Múzeum, az Óbudai Platán könyvtár és az Aquincum Múzeum is része lesz.

A Fő téren ingyenes koncertet ad a többi között a görög The Speakeasies Swing Band, az Óbudai Danubia Szimfonikus Zenekar, az osztrák Fatima Spar & Freedom Fries, Rúzsa Magdi és a Csík zenekar is.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Kitör az Óbudai Nyár
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást