Indul a Felhőtlen gyermekkor adománygyűjtő kampány

InfoRádió
2016. május 25. 15:56
Felhőtlen gyermekkor elnevezéssel indítja szokásos adománygyűjtő kampányát az Ökumenikus Segélyszervezet. Gáncs Kristóf, a szervezet szóvivője az InfoRádióban elmondta, a 1353-as adományvonalon 250 forinttal lehet támogatni a folyamatos, gyermekekért végzett munkát.

„Az Ökumenikus Segélyszervezet egyik, évről évre ismétlődő adománygyűjtő kampánya a Felhőtlen gyermekkor elnevezésű összefogás. Az a célunk, hogy felhívjuk a figyelmet a szervezetünk gyermekekért végzett folyamatos, egész éves tevékenységére és forrásokat gyűjtsünk a folytatásához” - hangsúlyozta az Ökumenikus Segélyszervezet szóvivője.

Gáncs Kristóf elmondta, az Ökumenikus Segélyszervezet körülbelül 1500 bántalmazott, illetve nélkülöző gyermekkel foglalkozik rendszeresen, éves szinten.

Hozzátette: „tehát nem csak ilyenkor a gyermeknap környékén, de igyekszünk kihasználni a nagyobb figyelmet, ami ilyenkor a gyerekre irányul.”

Az Ökumenikus Segélyszervezet egyrészt adománygyűjtést hirdet a 1353-as adományvonalon, mint Gáncs Kristóf elmondta, a sok kicsi sokra megy elve alapján 250 forinttal lehet támogatni a folyamatos, éves munkát.

„Emellett vannak konkrét célkitűzéseink is, ilyenek például a nyári táborok megrendezése, és szeretnénk Miskolcon, a családok átmeneti otthona mellett egy olyan közösségi teret is létrehozni az Avas lakótelepen, ahol a hátrányos helyzetű gyerekeknek tudunk közösségi és fejlesztő foglalkozásokat szervezni” - mondta az Ökumenikus Segélyszervezet szóvivője.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Indul a Felhőtlen gyermekkor adománygyűjtő kampány
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást