eur:
393.82
usd:
365.64
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Újabb remény a daganatos betegeknek - lapszemle

A Népszabadság azt írja, hogy a magyar kórházak betegei ezentúl olyan orvosságokhoz is hozzájuthatnak, amelyeket még nem törzskönyveztek.

A Népszabadság azt írja, hogy a magyar kórházak betegei ezentúl olyan orvosságokhoz is hozzájuthatnak, amelyeket még nem törzskönyveztek, de az úgynevezett kettes fázisú gyógyszerpróbákon már átestek. Ez főleg a daganatos pácienseknek jelenthet reményt - olvasható a lapban.

A magyar járműipar résztvevői örömmel fogadták, hogy a kormány elhalasztja a helyközi személyszállítási piac liberalizálását - ezt a Magyar Buszgyártók Szövetségének elnöke mondta a Magyar Időknek. Az intézkedésnek köszönhetően a gyártók két év alatt majdnem ezer járművet állíthatnak elő - tette hozzá Vincze-Pap Sándor.

A Magyar Nemzet azt adja hírül, hogy tovább bővül az e-kártya: nemsokára a lakcímkártya adatai is felkerülnek rá. Január óta félmillióan igényelték az új személyi igazolványt - olvasható a lapban.

A napi.hu szerint egyre csökken a dollárhívők tábora. A héten kettő, a dollár erősödésében meggyőződéssel hívő befektetési bank elemzői is csökkentették a dollár árfolyamára vonatkozó előrejelzésüket.

A Portfolio a legbefolyásosabb pénzügyi befektetők Forbes-listájáról ír. A rangsor élén a Blackstone Group vezére áll, Warren Buffet viszont még a dobogóra sem fért fel. A lista összeállítói ugyanis nem csak a személyes vagyont, hanem a szakember piaci befolyását, az általa kezelt összeget és az elmúlt három év trendjét is figyelembe vették.

A Pénzcentrum a táboroztatási szezon elején arra figyelmeztet, hogy az utasbiztosítás és a balesetbiztosítás a szülők és tanárok közös felelőssége. Ezek nélkül ugyanis a külföldi kórházi kezelés, vagy az itthoni rehabilitáció több millió forintba is kerülhet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×