eur:
393.36
usd:
368.1
bux:
66117.02
2024. április 24. szerda György

Elhunyt Birtalan Balázs író, költő, melegaktivista és terapeuta

Elhunyt Birtalan Balázs író, költő, melegaktivista és terapeuta - közölte élettársa vasárnap - írja az Index.

A Sorskönyv nélkül blog szerzője 46 éves volt. Három éve élt daganatos megbetegedéssel. Január óta otthonában, családja és barátai körében készült a halálára, amelyről ebben a blogban írt hosszabban. Életvégi interjút is adott a Magyar Hospice Alapítványnak, amelyet az Indavideó adott közre.

Legutóbbi, összkiadású verseskötete, a Felmászok a létra, tavaly októberben jelent meg. Készülő pszichológiai témájú könyve szerkesztés alatt van - írja az index.hu.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Ezért borult meg tartósan a magyar költségvetés

Ezért borult meg tartósan a magyar költségvetés

A hazai költségvetési egyensúly megbomlásában szerepet játszik a gazdaság általános adóterhelésének utóbbi években történt csökkenése, amit nem követett a kiadások korrekciója - írja az Európai Bizottság egy elemzésében. Az anyag arra is felhívja a figyelmet, hogy az adócsökkentés egy része tulajdonképpen abból fakad, hogy az erősen adóztatott lakossági fogyasztás részaránya visszaszorult a GDP-ben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 24. 14:11
×
×
×
×