eur:
395.12
usd:
371.08
bux:
65239.64
2024. április 19. péntek Emma

Harminchárom migránst fogtak el az M1-es autópályán

Két embercsempészt és harminchárom illegális bevándorlót fogtak el a rendőrök Komárom-Esztergom megyében - közölte a megyei rendőrség szombaton.

A police.hu-n olvasható tájékoztatás szerint a rendőrök péntek reggel az M1-es autópálya 90-es kilométerénél, a Győr felé vezető oldalon ellenőrizték a harminchárom embert, akik az út mellett gyalogoltak, miután az őket szállító jármű meghibásodott - írták.

A külföldi állampolgárok okmányokkal nem rendelkeztek, és a helyszínen sem tudták jogszerű magyarországi tartózkodásukat igazolni. Harmincegyen afgán, ketten iráni állampolgárnak vallották magukat; a rendőrök előállították őket - közölték.

A közlemény szerint az autópálya Győr felé vezető oldalán Bábolna közelében a parkolóban ellenőriztek egy defektes, zárt furgont a rendőrök. A járműben egy 30 éves afgán férfi tartózkodott, akit elfogtak.

Az üggyel összefüggésben Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi rendőrkapitányságának járőrei előállítottak egy 33 éves marokkói férfit is.

A nyomozók az afgán és a marokkói férfi ellen embercsempészés gyanúja miatt indítottak eljárást és őrizetbe vették őket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×