Nincs olyan nap, amikor nem buknak le tiltott szereket használó sportolók - Lapszemle

Infostart
2016. április 1. 07:07
A Magyar Idők úgy tudja, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség tegnap ismét gyanúsítottként hallgatta ki Kovács Bélát. A Magyar Nemzet szerint már 43 milliárd forintra rúg a kórházak adóssága.

A Magyar Idők úgy tudja, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség tegnap ismét gyanúsítottként hallgatta ki Kovács Bélát, a Jobbik uniós képviselőjét, aki ellen sajtóhírek szerint kémkedés miatt indult eljárás.

A Magyar Nemzet szerint már 43 milliárd forintra rúg a kórházak adóssága, ami áprilisra valószínűleg átlépi az 50 milliárdos határt, ez pedig már súlyos problémákat is okozhat.

A Népszabadság azt írja, hogy az utóbbi időben szinte nincs nap, hogy ne buknának le tiltott szereket használó sportolók. Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport vezetője a lapnak adott interjúban azt mondja, hogy Oroszországban nem vállalna hasonló tisztséget.

A napi.hu oldalán az olvasható, hogy az első negyedévben eddig a brazil tőzsdeindex teljesített a legjobban, de Budapest sem szégyenkezhet: a BUX az ötödik legjobban teljesítő index lett idén világszerte.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Lapszemle 1.
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást
Lapszemle 2.
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást
Gazdasági lapszemle
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást