eur:
394.2
usd:
369.96
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Tombol az influenza Fejér megyében

Tovább bővült azon kórházak köre, amelyekben az influenzás megbetegedések miatt tilos lesz a látogatás; Fejér megye valamennyi gyógyintézményében megtiltják a betegek felkeresését.

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szerdán közzétett, frissített listája szerint péntektől tilos a látogatás a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban (Székesfehérvár), a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézetben, a kincsesbányai Platán Ápolási Intézetben, a csákvári Florena Ápolási Intézetben, a Magyarországi Református Egyház Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió Ráckeresztúri Drogterápiás Otthonában és a Kulcsi Mozgásszervi Rehabilitációs Központban.

Továbbra is részleges látogatási tilalom van érvényben a balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet gyermekosztályán, szülészeti-nőgyógyászati osztályán, valamint újszülöttrészlegén, és a Mátrai Gyógyintézet (Mátraháza) valamennyi osztályán és részlegén.

Címlapról ajánljuk
Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

A török hódoltság idején épült Király gyógyfürdőt a világjárvány idején zártak be, felújítását Őrsi Gergely kezdeményezte. A II. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: reméli, hogy a többszereplős összefogás eredményeként sikerül olyan konstrukciót kidolgozni és hozzá forrást találni, amely révén a fürdő rekonstrukciója megvalósulhat.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×