eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Megjelent a felsőoktatási felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése

Megjelent az idén szeptemberben induló képzések felsőoktatási felvételi tájékoztatójának hivatalos kiegészítése a www.felvi.hu oldalon - közölte az Oktatási Hivatal pénteken az MTI-vel. A diákok február 15-ig adhatják be jelentkezési kérelmüket.

A felsőoktatási felvételi tájékoztató érettségizetteknek és diplomásoknak szóló, hivatalos kiegészítésében a 2015. december 23-án közzétett meghirdetések módosítása, kiegészítése mellett újabb képzéseket is meghirdettek a felsőoktatási intézmények.

Az új meghirdetések és az egyéb korrekciók beépültek a felvételi tájékoztató szövegébe, és így az egységes szerkezetben olvasható a www.felvi.hu honlapon.

Mint írták, legkésőbb február 15-én éjfélig van lehetőség jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. Aki a díjmentesen megjelölhető három jelentkezési helynél többet - maximum hatot - jelöl meg, annak szintén február 15-én éjfélig kell befizetnie a megjelölt további jelentkezési helyek alapján számított kiegészítő díjat átutalással vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával.

Ezt követően 2016. február 23-ig kell mindenkinek hitelesítenie a jelentkezését Ügyfélkapun keresztül, vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával (cím: Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190) - jelezték.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×