eur:
393.82
usd:
367.73
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Lezárhatják a nyomozást az áfacsalás-sorozat ügyében - lapszemle

A Magyar Idők arról ír, hogy február elején lezárhatja a nyomozást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a mintegy 18 milliárd forintnyi kárt okozó áfacsalás-sorozat ügyében. A Népszabadságban egy Bereményi Gézával készült interjút olvashatnak.

A Magyar Idők arról ír, hogy február elején lezárhatja a nyomozást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a mintegy 18 milliárd forintnyi kárt okozó áfacsalás-sorozat ügyében. Egy több magyar és szlovák társaságot is magába foglaló hálózaton belül 2009-2012 között 400 ezer tonna napraforgó-és repcemagot utaztattak meg - többnyire csak papíron - az elkövetők, akik a fiktív üzletek után sosem felejtették el visszautalni az áfát.

A Népszabadságban egy Bereményi Gézával készült interjút olvashatnak. A Kossuth-díjas írónak most jelenik meg új kötete, amelyben Cseh Tamásnak írott dalait versekké nyilvánította.

A Magyar Nemzet exkluzív interjút közölt a Debrecen korábbi labdarúgójával, Balogh Norberttel, aki a hajdúböszörményi cigánysorból jutott el 19 éves korára az olasz élvonalbeli labdarúgó bajnokságba. Az interjúban a magyar csatár elmondja, hogy egy világbajnok játékos fordít neki az edzéseken. Részletek a Magyar Nemzetben.

Csaknem egymillió sertés levágására alkalmas vágó- és feldolgozóüzem tervein dolgozik a gyulai önkormányzat - olvasható az agrárszektor.hu-n. A fejlesztési tervek szépség hibája, hogy Magyarországon egyelőre nincs elegendő sertés ilyen léptékű feldolgozóipari kapacitásbővítéshez.

A Napi.hu cikkében a kínai gazdaságról olvashatnak. Marc Faber svájci üzletember szerint kolosszális adósságbuborék fúvódott fel az országban, amelynek a dolgok rendje szerint ki kell pukkadnia. Ez vagy súlyos veszteségeket fog okozni a bankszektornak, vagy a pénzintézeteknek hitelező kötvénytulajdonosok vethetnek keresztet a tőkéjükre.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×