eur:
394.97
usd:
371.53
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Folytatódik az aláírásgyűjtés a kötelező betelepítési kvóta ellen

Folytatódik a Fidesz aláírásgyűjtése a kötelező betelepítési kvóta ellen - közölte Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője a kormánypárt országos választmányának pénteki ülésén, Budapesten. Tájékoztatása szerint eddig 1,8 millióan írták alá a tiltakozást.

Tájékoztatása szerint eddig 1,8 millióan írták alá a tiltakozást. Ez szerinte azt mutatja: az emberek elsöprő többsége támogatja a kormányt a kvóta elleni küzdelemben.

Ezek az ellenzéki pártok "teljesen nyilvánvalóan bevándorláspárti politikát folytatnak", ezt az alkotmánymódosítás ellenzésével is kimutatták - mondta. Hozzátette: "úgy beszélnek önkényuralmi rendszer kiépítéséről, hogy nem vették észre: Franciaország szocialista kormánya rendkívüli állapotot hirdetett terrorveszély miatt. (...) Ezek szerint akkor Franciaországban is tombol az önkényuralom".

Kölnnel kapcsolatban azt is megjegyezte, "ma már oda jutottunk", hogy a kölni polgármester azt tanácsolja a város lakóinak, ha lehet, este ne menjenek utcára, vagy ha mégis, csoportosan tegyék és tartsanak egy-másfél méter távolságot.

A frakcióvezető sajnálatosnak tartja, hogy az Európai Unió vezetése "még mindig nem ébredt fel", noha az európai terrorizmus egyik fő fészke éppen Brüsszel egyik kerületében található.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×