eur:
394.35
usd:
371.52
bux:
66882.62
2024. április 16. kedd Csongor

Lehet, hogy újra indul posztjáért Tarlós

Tarlós István nem tartja elképzelhetetlennek, hogy indul a 2019-es főpolgármester-választáson és azt is közölte, hogy február 17-ig biztosan közlekednek az agglomerációs járatok.

A főpolgármester erről pénteken beszélt budapesti sajtótájékoztatóján.

Tarlós István kérdésre válaszolva azt mondta, ha valaki eldönti, hogy végleg kiszáll, akkor elkezdik nem komolyan venni és "felpaprikázta" az a helyzet, ami kialakult.

Február 17-ig biztosan közlekednek az agglomerációs járatok - jelentette ki Tarlós István főpolgármester pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Tarlós István azt mondta, a főváros költségvetésének elfogadásáig - ami várhatóan február 17-én történik meg - a járatok biztosan közlekedni fognak.

Szólt arról is, hogy a tömegközlekedés hosszú távú finanszírozásáról Orbán Viktor miniszterelnökkel folytatott megbeszélésen elhangzott, az agglomerációs közlekedést nem kell a fővárosnak vállalnia. A HÉV-eket pedig teljes hálózatukkal együtt átvenné az állam - közölte a főpolgármester.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Az Izrael elleni csapás oldhatja meg Ukrajna támogatásának kérdését – Híreink az ukrajnai frontról kedden

Az Izrael elleni csapás oldhatja meg Ukrajna támogatásának kérdését – Híreink az ukrajnai frontról kedden

Republikánus törvényhozók azt javasolták, hogy próbáljanak meg egy csak Izrael támogatására vonatkozó törvénycsomagot elfogadni. A Fehér Ház hétfőn azonban megismételte, hogy Joe Biden amerikai elnök nem fog jóváhagyni egy önálló, egyedül csak Izraelt támogató finanszírozási törvényjavaslatot, a csomagnak Ukrajna támogatását is tartalmaznia kell. Kijev közben elutasította azt az amerikai kérést, hogy ne támadjanak orosz olajfinomítókat.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×