Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Ónos esőt kaphat Budapest is!

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Csütörtök reggelig borult égre, csapadékos időre számíthatunk. Rövid szünetekkel további havazás valószínű, a legintenzívebb csapadék az esti időszakban várható. Főleg éjszaka átmenetileg ónos eső sem kizárt a főváros környékén.
A csütörtök estig várható időjárás a fővárosban és környékén:

Csütörtök reggelig:
Borult égre, csapadékos időre számíthatunk. Rövid szünetekkel további havazás valószínű, a legintenzívebb csapadék az esti időszakban várható. Főleg éjszaka átmenetileg ónos eső sem kizárt a főváros környékén. A keleti, északkeleti szél többnyire mérsékelt marad. A hőmérséklet hajnalban -1 fok körül alakul.

Csütörtök estig:
Eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, majd felszakadozik, csökken a felhőzet, mindenütt megszűnik a csapadék. Az északi szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 fok körül alakul.

Az elkövetkező 5 nap időjárása:

Pénteken gyengén felhős és ködös területekre egyaránt számíthatunk. Számottevő csapadék nem valószínű. A hétvégén többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, és sokfelé várható eső, szombaton az északi, északkeleti országrészben néhol még havazás, illetve ónos eső is előfordul. Enyhébbek lesznek az éjszakák és kissé erősödik a nappali felmelegedés. A jövő héten is változékony időre van kilátás, ismét lehűléssel.

Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat