eur:
395.62
usd:
366.69
bux:
65620.71
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Ónos esőt kaphat Budapest is!

Csütörtök reggelig borult égre, csapadékos időre számíthatunk. Rövid szünetekkel további havazás valószínű, a legintenzívebb csapadék az esti időszakban várható. Főleg éjszaka átmenetileg ónos eső sem kizárt a főváros környékén.

A csütörtök estig várható időjárás a fővárosban és környékén:

Csütörtök reggelig:
Borult égre, csapadékos időre számíthatunk. Rövid szünetekkel további havazás valószínű, a legintenzívebb csapadék az esti időszakban várható. Főleg éjszaka átmenetileg ónos eső sem kizárt a főváros környékén. A keleti, északkeleti szél többnyire mérsékelt marad. A hőmérséklet hajnalban -1 fok körül alakul.

Csütörtök estig:
Eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, majd felszakadozik, csökken a felhőzet, mindenütt megszűnik a csapadék. Az északi szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 fok körül alakul.

Az elkövetkező 5 nap időjárása:

Pénteken gyengén felhős és ködös területekre egyaránt számíthatunk. Számottevő csapadék nem valószínű. A hétvégén többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, és sokfelé várható eső, szombaton az északi, északkeleti országrészben néhol még havazás, illetve ónos eső is előfordul. Enyhébbek lesznek az éjszakák és kissé erősödik a nappali felmelegedés. A jövő héten is változékony időre van kilátás, ismét lehűléssel.

Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat

Címlapról ajánljuk

Újabb drámai részletek a németországi buszbaleset ügyében

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta a Lipcse közelében történt buszbalesetet. Az egyik utas szerint a szolgálatban lévő két sofőr baleset idején éles vitát folytatott egymással, ami elterelhette a kormánynál ülő vezető figyelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×