Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Változás a szentendrei HÉV pótlásában

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Változás a H5-ös HÉV pótlásában: a november 21-22-ei hétvégén csak a Batthyány tér és a Margit híd között kell pótlóbuszra szállni.

2015. november 20-án (pénteken) a III. kerületi Szentendrei út centrum irányú útpályáján az Aquincum HÉV-állomásnál az épülő gyalogos-felüljáró környékén körülbelül 60 méter hosszúságban lezárják a külső forgalmi sávot a Budapest-Esztergom vasútvonal felújítási munkáihoz kapcsolódó építkezés miatt - közölte a BKK.

A felüljáró acélhíd-szerkezetének beemelését elhalasztották, ezért a november 21-ére (szombatra) és 22-ére (vasárnapra) tervezett, Batthyány tér M+H és Békásmegyer H közötti HÉV-pótlás elmarad, helyette - a budai fonódó villamoshálózat építéséhez kapcsolódó munkák miatt - csak a Batthyány tér M+H és a Margit híd, budai hídfő H között kell pótlóbuszra szállni. Az aquincumi gyalogos-felüljáró építési munkái várhatóan 2015. december közepéig tartanak majd, addig a Szentendrei úti munkaterület mellett 50 kilométer/órás sebességkorlátozás lesz érvényben.

A 2015. november 21-ére (szombatra) és 22-ére (vasárnapra) tervezett, Batthyány tér M+H és Békásmegyer H közötti H5-ös HÉV-pótlás elmarad. A korábban közöltekkel ellentétben - a budai fonódó villamoshálózat építéséhez kapcsolódó munkák miatt - a vonatok ezen a két napon rövidített útvonalon csak a Margit híd, budai hídfő és Békásmegyer, illetve Szentendre között közlekednek. A Batthyány tér M+H és a Margit híd, budai hídfő H között pótlóbusz viszi az utasokat. A H5-ös jelzésű pótlóbuszra
· a Batthyány téren a buszvégállomás Vásárcsarnokhoz közelebb eső oldalán, a 17-es és a 86-os busz ideiglenes megállójában,

· a Margit híd H megállóhelyen a hídfő előtt, a 9-es, a 17-es, 26-os, a 86-os, a 160-as és a 260-as busz megállójában lehet felszállni.