eur:
394.24
usd:
370.36
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Több kamion ütközött az M0-s autóúton

Több kamion ütközött össze az M0-s autóúton az M5-ös autópálya csomópontja előtt csütörtök reggel, nagy a torlódás - közölte az Útinform honlapján. Nagy a torlódás Budapesten, a Weiss Manfréd úton a városközpont felé, a csepeli átjárónál és a környező útvonalakon (Corvin út, Kossuth Lajos utca, Ady Endre út) - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán csütörtök reggel.

Tájékoztatásuk szerint a baleset az M1-es autópálya felől az M3-as felé vezető oldalon, közvetlenül az M5-ös csomópontja előtt, a 29. kilométerénél történt. Csak a leálló sáv járható, több kilométeres a torlódás - hangsúlyozták.

A buszkésések oka, hogy a Kvassay hídnál egy éjszakai baleset miatt megrongálódott az útpálya, és a javítás idejére lezártak egy sávot a Csepelről befelé vezető oldalon.

Hozzátették, hogy jelentősen megnövekedett a 35-ös,a 36-os, a 148-as, a 151-es és a 179-es autóbuszok menetideje. A BKK az utasok türelmét és megértését kéri.

Címlapról ajánljuk
Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Hankó Balázs megígérte, megvizsgálják, hogy az általa ismert fizetési adatok miért nem egyeznek az egyetemi dolgozók bérpapírjain szereplő számokkal. Gregor Anikó, a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete ELTE Társadalomtudományi Karának szakszervezeti titkára az InfoRádióban elmondta: hasznos volt az újabb egyeztetés, két hét múlva pedig újra tárgyalni fognak.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×