eur:
392.71
usd:
366.09
bux:
66785.71
2024. április 25. csütörtök Márk

Változik a dél-budai villamosok közlekedése

Pályafelújítás miatt szombattól egy héten keresztül szünetel a villamosközlekedés a Bartók Béla út egy szakaszán Budapesten.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a Szent Gellért tér és a Móricz Zsigmond körtér között, valamint a Kosztolányi Dezső téren lesznek felújítási munkák.

A 18-as villamos Újbuda-központ és a Rudas gyógyfürdő között nem jár, a 41-es hétköznap szintén csak Újbuda-központig, hétvégén pedig egyáltalán nem közlekedik. A 19-es, a 47-es, a 48-as és a 49-es villamos ebben az időszakban szintén nem szállít utasokat.

A BKK a 17-es villamospótló, a 86-os busz, illetve a Budafok, Városház térig meghosszabbított útvonalú 61-es villamost ajánlja. Ezzel párhuzamosan a BKK sűríti a 4-es metrót, valamint a 7-es, a 86-os, és a 107-es buszjáratot is.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×