eur:
393.16
usd:
367.89
bux:
66057.11
2024. április 24. szerda György

Szlovéniának sátrakat és tábori ágyakat is küld Magyarország

Kihasználatlanságuk miatt lebontják a szentgotthárdi és körmendi ideiglenes regisztrációs pontokat, és az ottani eszközöket a szomszédos Szlovéniának adja át Magyarország - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfő esti Híradójában. A két ország közötti megállapodás értelmében mintegy ezer tábori ágyat és ágyneműket juttatnak Szlovéniába.

Balogh Nikoletta Vas megyei katasztrófavédelmi szóvivő elmondta: hétfő délután Szentgotthárdról több mint 600 ágyat pokrócokkal és lepedőkkel, továbbá mintegy 60 sátrat raktak kamionra. A második ütemben Körmendről kedden indul a segélyszállítmány - tette hozzá.

Hétfő reggel 50 rendőr tíz gépjárművel indult Szlovéniába, Mariborba, illetve Muraszombatra, ahol a szlovén rendőrökkel közösen dolgoznak majd, feladatuk a közrend fenntartása, a bűncselekmények és szabálysértések megelőzése lesz.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Nem fizet osztalékot az MBH Jelzálogbank

Nem fizet osztalékot az MBH Jelzálogbank

Szerdán megtartotta éves rendes közgyűlését, amelyen a részvényesek elfogadták a társaság 2023. évre vonatkozó pénzügyi eredményeit, amelyekről itt számoltunk be. A társaság közgyűlése megszavazta, hogy az MBH Bank kockázatkezelési vezérigazgató-helyettese, Bakonyi András bekerüljön az MBH Jelzálogbank felügyelőbizottságának tagjai közé, valamint döntött a teljes adózott eredmény eredménytartalékba helyezéséről.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×