Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Forgalomkorlátozások Budapesten

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Futóverseny miatt időszakos korlátozásokra kell számítani vasárnap a Nagyvárad tér-Pesti alsó rakpart-Rákóczi híd útvonalon. A Bécsi úton lezárták a vasúti átjárót, a forgalmat a 10-es főút új elkerülő szakaszára terelik a Kocsis Sándor út és az ürömi körforgalom között. Megkezdődött a Zsigmond tér átépítése is.

Futóverseny (Tudás Útja) miatt időszakos korlátozásokra kell számítani vasárnap a Nagyvárad tértől a Haller utca-Soroksári út-Közraktár utca-Pesti alsó rakpart-Széchenyi felső rakpart-Pesti alsó rakpart-Közraktár utca-Petőfi híd-Pázmány Péter sétány-Magyar tudósok körútja-Rákóczi híd-Könyves Kálmán körút-Üllői út-Nagyvárad tér útvonalon várhatóan 14 óráig.(A kereszteződéseknél kb. 10 percre leállíthatják a forgalmat.)

A Bécsi úton lezárták a vasúti átjárót, a forgalmat a 10-es főút új elkerülő szakaszára terelik a Kocsis Sándor út és az ürömi körforgalom között. A 218-as autóbusz is erre közlekedik.A régi 10-es főúti szakaszra az Aranyvölgy utcai útépítés befejezéséig csak a célforgalom hajthat be.

Megkezdődött a Zsigmond tér átépítése, ezért lezárták az Ürömi utca téren átvezető útpályáját és a forgalmat a tér északi oldalára terelik. A Lajos utcából nem lehet jobbra kanyarodni a Zsigmond térnél, így az Ürömi utca változatlanul a Cserfa utcán át érhető el.

A Szent Gellért rakparton a Rudas fürdő előtt lezárták az Attila út felé vezető sávot támfalépítés miatt. A forgalmat a villamossínekre terelik.

A Gyömrői utat félszélességben lezárták a Kőér utcánál csatornázás miatt. A váltakozó irányú forgalmat jelzőlámpa szabályozza (várhatóan vasárnap 19 óráig).

A 100-as autóbusz sűrűbben közlekedik a hétvégén a kőbányai vásárvárosban megrendezett kiállítás miatt.

ÚJ Budapesti Sétajárat közlekedik a Városligetben és környékén. Az új járat pénteken, szombaton és vasárnap 10 és 17 óra között félóránként jár, és a Műcsarnok elől indul. (A felnőttjegy 300 Ft, a gyermekjegy pedig 200 Ft-ba kerül.)

A hétvégén a H8-as HÉV helyett pótlóbusz jár Mogyoród és Gödöllő, valamint Mogyoród és Szentjakab között karbantartás miatt.

Este az M2-es metró sűrűbben indul a Papp László Sportarénában zajló rendezvények miatt 20 órától 22.30-ig.

Karbantartási munkák miatt a hétvégén szünetel a vonatközlekedés Kelenföld és a Déli pályaudvar között. A két pályaudvar között a BKK menetrend szerinti járatait használhatják.

Az Astoria MOL Bubi gyűjtőállomás átmenetileg nem üzemel közműépítés miatt. Kerékpárt bérelni és visszaadni legközelebb a Bródy Sándor utca-Múzeum körút vagy a Ferenciek terei állomásokon lehet.