eur:
393.83
usd:
367.83
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Schmidt Mária: Európa kollektív öngyilkosságra készül

Európa kollektív öngyilkosságra készül - mondta Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója pénteken a Budapesti Demográfiai Fórumon, azzal indokolva ezt, hogy tartósan alacsony a kontinens termékenységi rátája, nyugati része pedig kiszolgáltatja magát annak a migrációs nyomásnak, amely ellenőrizetlenül zúdít rá egy más vallású, integrálhatatlan tömeget.

A történész a fórum második napján, a Népesedés és migráció című panel felszólalójaként azt mondta, nagy baj, hogy Európának nincsenek határai, és fel sem ismeri, hogy szüksége lenne rá. Hozzátette, Európa jelenleg sem mentálisan, sem fizikailag nem képes arra, hogy megállítsa a modern kori népvándorlást.

Úgy fogalmazott, Európa képtelenné vált arra, hogy kiálljon a saját érdekeiért, és beletörődött abba a sugalmazásba, hogy saját keresztény kultúrája értéktelen, csak az idegen szép, csak a más értékes.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×