Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Sok ezer potenciális terrorista vonult át Magyarországon nyugat felé - lapszemle

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Sok ezer potenciális terrorista vonult át Magyarországon nyugat felé. Hillary Clinton a vállalatok megregulázását és a bankok rövidebb pórázra fogását ígéri elnökjelölti kampányában. Budapesten járt Buddy Valastro.

Sok ezer potenciális terrorista vonult át Magyarországon nyugat felé - mondta a Magyar Időknek Georg Spöttle, a Hori-Zone Biztonsági Iroda tanácsadója. A biztonságpolitikai szakértő szerint Magyarországon is lehet olyan alvó fundamentalista sejt, amely támadást tervez, érdemes tehát felkészülni a terrorcselekményekre, például jobban odafigyelni az elhagyott csomagokra a pályaudvarokon.

A Magyar Nemzet Raskó Györggyel közöl interjút. Az agrárközgazdász szerint a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Országos Szövetségénél már megvan a lista arról, hogy ki, hol és mire fog licitálni az állami földek eladása során.

A napi.hu oldalán az olvasható, hogy Hillary Clinton a villámgyors értékpapír-kereskedelmet folytató vállalatok megregulázását és a bankok rövidebb pórázra fogását ígéri elnökjelölti kampányában. Elemzők szerint a volt külügyminiszter az elmúlt hónapokban egyre populistább irányba fordította a retorikáját.

A Népszabadság arról a kubai graffitisről ír, aki tavaly december óta börtönben van, de a bíróság még mindig nem tárgyalta az ügyét. A Fidel és a Raúl nevű rózsaszín malacokat rajzoló, El Sexto művésznevű férfi éhségsztrájkba kezdett a magánzárkában.

Budapesten járt Buddy Valastro, a világ egyik legnépszerűbb cukrásza, aki zombis tortától szemeteskocsiig mindent megcsinál piskótából és fondantból. Az Index beszélt vele.